Zamówienia przyjmujemy do 04 kwietnia 2023 r.
Odbiór 07 kwietnia od 8:00 do 20:00 i 09 kwietnia od godz. 8:00 do 12:00
Zamówienia przyjmujemy do 04 kwietnia 2023 r.
Odbiór 07 kwietnia od 8:00 do 20:00 i 09 kwietnia od godz. 8:00 do 12:00
Zupy (minimalne zamówienie 4 porcje danej potrawy):
Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą 200 ml– 10 zł
Rosół królewski z makaronem 200 ml – 10 zł
Flaki staropolskie 200 ml – 17 zł
Dania gorące (*cena za 100g – minimalne zamówienie 4 porcje danej potrawy):
Zrazy z karkówki 100g – 16zł*
Karkówka z żurawiną 100 g -18 zł*
Indyk po burgundzku 100 g – 15 zł*
Kotlet de volaye 120g – 17 zł szt.
Biała kiełbasa w musztardzie francuskiej 100 g -6,50 zł*, 1kg -65,00 zł
Przekąski zimne:
Roladki z szynki konserwowej z sałatką jarzynową – 4 sztuki – 40 zł (70g – 10 zł)
Rulony z szynki szwarcwaldzkiej z rukolą – 4 sztuki – 52 zł (1 szt. -13 zł)
Koreczki z boczku ze śliwką – 4 sztuki – 10 zł (1 szt. -2,5 zł)
Sałatka jarzynowa 500 g –22 zł
Sałatka pieczarkowa 500 g – 30 zł
Jajka faszerowane pastami (pieczarka, papryka, szynka) 6 połówek – 21 zł (1 połówka 3,5 zł)
Tymbaliki drobiowe – 6 sztuk – 36 zł (1 szt. 50g -6,0 zł)
Ryba faszerowana 280 g – 30 zł (4 porcje po 70 g)
Wyroby garmażeryjne (minimum 0,5 kg):
Rolada z kurczaka 1 kg – 73 zł
Pasztet staropolski 1 kg – 60 zł
Klops z jajkiem 1 kg – 65 zł
Kiełbasa herbowa 1 kg – 75 zł
Boczek pieczony 1 kg – 80 zł
Karkówka pieczona 1 kg – 80 zł
Schab wędzony 1 kg – 85 zł
Pasztet z soczewicy 1 kg – 35 zł
Dodatki:
Babka ziemniaczana 1 kg – 30 zł
Kopytka 1 kg – 25 zł
Sos tatarski 50 g – 5 zł
Ciasta (minimum 0,5 kg):
Sernik 1 kg -80 zł
Babka gotowana w polewie czekolad. 1 kg -80 zł
Snikers 1 kg -80 zł
Szarlotka 1 kg -80 zł
Napoje:
Podpiwek herbowy 1 l – 12 zł
Zestaw świąteczny 4 – 6 osób – 346 zł (opakowania w cenie):
Żurek staropolski z jajkiem i biała kiełbasą 800ml, sałatka jarzynowa 0,5 kg, jajka faszerowane 6 połówek, tymbaliki drobiowe 6 szt., kiełbasa biała z musztardzie 400g, pasztet staropolski 0,5kg, sos tatarski 200g, schab wędzony 0,5 kg, rolada z kurczaka 0,5 kg, babka gotowana w polewie czekoladowej 0,5 kg, podpiwek 1l , jajka malowane 4 szt.
Zamówienia i informacje:
tel.: +48 85 742 24 30 kom.: +48 504 049 426