Wesele - Hotel Pod Herbem

Oferta Weselna

Ślub i przyjęcie weselne to szczególne wydarzenie, które na długo pozostaje w pamięci Młodej Pary oraz wszystkich gości. Wiedza i doświadczenie naszych pracowników gwarantują realizację usług na najwyższym poziomie.

Z myślą o tej ważnej chwili, specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy bogatą ofertę weselną od 145 zł do 199 zł. za osobę dorosłą w zależności od wybranego menu.
Dzieci od 3 do 8 lat otrzymują 60% upustu, a do lat 3 – bezpłatnie .

Do Państwa dyspozycji oddajemy przestronną klimatyzowaną Salę Kryształowa, mieszczącą do 150 osób. Jest to eleganckie i stylowe wnętrze, którego klimat z pewnością udzieli się Gościom. Zajmiemy się zarówno przygotowaniem przyjęcia od strony gastronomicznej jak również dekoracją sali w różnych kolorach.

Dodatkowo proponujemy Państwu:

  • apartament dla Państwa Młodych,
  • nocleg dla wszystkich gości w konkurencyjnych cenach,
  • korzystanie z własnych alkoholi bez „korkowego”,
  • dania specjalne: udziec, bażant, pieczone prosię,
  • stół wiejski zimny i gorący z regionalnymi daniami,
  • fontannę czekolady,
  • świeże kwiaty,
  • przebrania kelnerów,
  • możliwość zorganizowania poprawin w atrakcyjnej cenie,
  • bezpłatny parking.

Już teraz zarezerwuj termin, a my sprawimy, że ta najważniejsza chwila
w życiu pozostanie niezapomniana nie tylko przez Was ale i Waszych gości!

  +48 504 049 426 |   biuro@hotel-podherbem.pl

Przykładowe menu weselne

150 zł/osoba

4 dania gorące + 13 przekąsek zimnych.

Soki, podpiwek, woda, napoje gazowane, kawa oraz herbata, pieczywo – bez ograniczeń.

Ciasta, desery, owoce – stół szwedzki.

Dania gorące:

  1. Kotlet Księżnej Anny (filet z kurczaka, suszone pomidory, mozzarella), ziemniaki opiekane, zestaw sałat herbowych,
  2. Zupa gulaszowa po węgiersku,
  3. Karkowina w sosie pieczarkowym, kluski śląskie,
  4. Barszcz czerwony z pasztecikiem.

 

Przekąski zimne (13 do wyboru)

  1. Mięsa w starym stylu (karkowina pieczona, szynka wędzona, polędwica wędzona, boczek pieczony, kiełbasa swojska),
  2. Schabowe kieszonki z chrzanem i żurawiną,
  3. Pasztet staropolski z sosem tatarskim,
  4. Befsztyk tatarski,
  5. Rolada z indyka z żurawiną,
  6. Koreczki z boczku wędzonego ze śliwką kalifornijską,
  7. Szczupak faszerowany z wykwintnym sosem,
  8. Różyczki z łososia w sosie z miodem,
  9. Śledź w trzech odsłonach,
  10. Sałatka z granatem i serkiem ricotta,
  11. Sałatka z brokułami, szynką i pestkami prażonymi,
  12. Pikle i warzywa sezonowe,
  13. Jajka faszerowane (pieczarki, szynka, kawior).

 

Napoje zimne: sok owocowy, woda z cytryną i miętą, podpiwek, sprite, coca-cola.

Napoje gorące: kawa, herbata.

Pieczywo: jasne i ciemne.

Stół słodki: ciasta, owoce, desery.

160 zł/osoba

5 dań gorących + 14 przekąsek zimnych.

Soki, podpiwek, woda, napoje gazowane, kawa oraz herbata, pieczywo – bez ograniczeń.

Ciasta, desery, owoce wyfiletowane na lustrze – stół szwedzki.

Dania gorące:

  1. Rosół królewski z makaronem,
  2. Ulubieniec szlachcianki (schab, pieczarki, ser mozzarella, wiśnia, tymianek), ziemniaki pieczone na masełku z rozmarynem, mix sałat z sosem winegret,
  3. Podudzia faszerowane śliwką kalifornijską, ryż z kurkumą,
  4. Półmisy przysmaków regionalnych (pierogi, kiszka ziemniaczana, kartacze),
  5. Barszcz czerwony z pasztecikiem.

 

Przekąski zimne (14 do wyboru)

  1. Mięsa w starym stylu (karkowina pieczona, szynka wędzona, polędwica wędzona, boczek pieczony, kiełbasa swojska),
  2. Ozorki w galarecie z zielonym groszkiem,
  3. Pasztet staropolski z sosem tatarskim,
  4. Befsztyk tatarski,
  5. Pieczarki faszerowane,
  6. Koreczki z boczku wędzonego ze śliwką kalifornijską,
  7. Ryba po grecku,
  8. Wykwintna rolada z wędzonym łososiem i serkiem w szpinaku,
  9. Śledź po staropolsku,
  10. Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem,
  11. Sałatka z marynowanych pieczarek z jajkiem,
  12. Rulony z rukolą,
  13. Pikle i warzywa sezonowe,
  14. Jajka faszerowane (pieczarki, szynka, kawior).

 

Napoje zimne: sok owocowy, woda z cytryną i miętą, podpiwek, sprite, coca-cola.

Napoje gorące: kawa, herbata.

Pieczywo: jasne i ciemne.

Stół słodki: ciasta, owoce, desery.

199 zł/osoba

5 dań gorących + 13 przekąsek zimnych.

Soki, podpiwek, woda, napoje gazowane, kawa oraz herbata, pieczywo – bez ograniczeń + gratisy gwarantowane.

Ciasta, desery, owoce wyfiletowane na lustrze – stół szwedzki.

Gratisy gwarantowane:

  1. Alkohol (wódka klasy Premium, szampan, wino, piwo, drinki),
  2. Tort weselny,
  3. Fontanna czekolady,
  4. Deser lodowy,
  5. Stół wiejski zimny + gorący,
  6. Przebrania kelnerów.

 

Przekąski zimne (13 do wyboru)

  1. Mięsa w starym stylu (karkowina pieczona, szynka wędzona, polędwica wędzona, boczek pieczony, kiełbasa swojska),
  2. Sałatka Ottona (brokuły, rzodkiewka, ser feta, sos czosnkowy),
  3. Sałatka kebab,
  4. Pikle i warzywa sezonowe,
  5. Tatar z łososia podany na babeczkach,
  6. Śledź z kurkami,
  7. Mięsa w starym stylu (karkowina pieczona, szynka wędzona, polędwica wędzona, boczek pieczony, kiełbasa swojska),
  8. Schab w auszpiku z owocami,
  9. Galantyna z kaczki z żurawiną,
  10. Befsztyk tatarski,
  11. Koreczki z boczku wędzonego ze śliwką kalifornijską,
  12. Roladki z szynką z serem fromage lub sałatką jarzynową,
  13. Tymbaliki drobiowe.

 

Napoje zimne: sok owocowy, woda z cytryną i miętą, podpiwek, sprite, coca-cola.

Napoje gorące: kawa, herbata.

Pieczywo: jasne i ciemne.

Stół słodki: ciasta, owoce, desery.